Betöltés...

Terived 2 portos HDMI USB 3.0 KVM Kapcsoló

Ár: 34.990 Ft



A Terived HDMI USB 3.0 KVM kapcsoló lehetővé teszi két HDMI-kompatibilis eszköz, például számítógép vagy játékkonzol egyszerű kezelését egyetlen monitoron, billentyűzeten, egéren, valamint audio és mikrofon bemeneten keresztül. Az alumínium ötvözetből készült ház nemcsak esztétikailag vonzó, hanem tartós is. A kapcsoló támogatja a 4K @60Hz felbontást, HDR10-et, és rendelkezik USB 3.0 hubbal a gyors adatátvitelért.







Alumínium Ötvözet Ház: A prémium minőségű alumínium ötvözetből készült ház kiváló tartósságot, esésállóságot és korrózióállóságot biztosít.

Digitális Kijelző: A beépített digitális kijelző segítségével könnyen nyomon követhető, hogy melyik eszköz van éppen aktív, még sötét környezetben is.

Gyorsbillentyű Funkció: A kézi gombnyomás helyett a kapcsoló gyorsbillentyű funkciójának köszönhetően kényelmesen, billentyűzet vagy egér segítségével válthat az eszközök között.

Egyszerű Két Eszköz Kezelése: Egy monitor, egy billentyűzet, egy egér, valamint audio és mikrofon bemenet használatával két HDMI-kompatibilis eszköz kezelhető.

4K HDMI Kapcsoló: Támogatja a 4K @60Hz felbontást, HDR10-et, valamint HDMI 2.0-t a kristálytiszta képminőségért.

USB 3.0 Hub: Az USB 3.0 hub biztosítja az adatátvitel magas sebességét, akár 5 Gbps/s, ami 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0.

Plug & Play: Nincs szükség további szoftver telepítésére, egyszerűen csatlakoztassa az eszközöket, és azonnal használatba vehető.



Méretek és További Specifikációk:



Méret: 7 x 9.5 x 2.5 cm

Súly: 214g

Anyag: Alumínium ötvözet

Szín: Kék

Csatlakozók: HDMI, USB 3.0, Audio/Mikrofon

Tápellátás: USB töltés




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Terived 2 portos HDMI USB 3.0 KVM Kapcsoló" című hirdetést látja. (fent)