Betöltés...

Landmann 12276 Trendy Grill

Ár: 269.600 Ft

Az 5+1 égős, grill és öntöttvas lapos, PTS rendszerű gázgrill, Grill Chef Landmann Trendy 12276 kiváló választás azoknak a barbecue-rajongóknak, akik olyan modern megoldásokat keresnek, amelyek megkönnyítik az elkészítést. kifinomultabb ételeket, pluszt hozva az elvárásokhoz. Ha ezt a grillsütőt választja, akkor minden használat során maximális kényelmet élvezhet.

A 70 x 44 cm-es teljes főzőfelület lehetővé teszi több étel egyidejű elkészítését, akár 12 fő számára. Ezenkívül a grill minden égőhöz külön központi piezo gyújtóval van felszerelve, aminek köszönhetően a készülék begyújtása gyorsan és hatékonyan megy végbe. Ezeket az égőket a precíz kialakítás teszi különlegessé. Minden vásárló legfeljebb 5 független, kiváló minőségű rozsdamentes acél égőt használhat, mindegyik 3,2 kW teljesítménnyel. Ha szüksége van rá, használhatja a két oldalsó polc egyikében található oldalégőt (3,5 kW) is. A fedélben lévő hőmérsékletjelzővel kombinálva megkönnyítik a kívánt menü elkészítését.

A grill dupla falú burkolata kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami elegáns megjelenést és nagy tartósságot kölcsönöz a készüléknek. Dekoratív rozsdamentes acél fogantyúkkal, porszórt oldalsó polcokkal és kerettel, valamint hőálló égéstérrel is rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Landmann 12276 Trendy Grill" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: