Betöltés...

Taurus Maxim's Plus kerti Grillsütő

Ár: 20.470 Ft

Fémtestű elektromos grill és nagy főzőfelület, tökéletes az ételekhez; Kerülje el a füstöt, a szagokat és takarítson meg időt a tisztításra.

Elektromos grill nagy főzőfelülettel 42 x 24 cm. Használja beltéren és kültéren egyaránt; főzzön a szerkezetén vagy közvetlenül asztalon vagy munkalapon; Lábai nagyon könnyen felszerelhetők és szétszerelhetők, így bárhová magával viheti.

Töltse vízzel a tálca összegyűjti a zsírokat és elfelejti a füstöt és a szagokat; A tálcájából a víz összegyűjti a zsírokat megakadályozza a zsír égését, ami a füstöt és a szagokat maximálisan felemeli; Ez lehetővé teszi, hogy bent vagy zárt helyiségekben használja.

A 2000 W-os nagy teljesítményének és a hullámok formájában kialakított ellenállásának köszönhetően, amely az egész sütőfelületet bejárja, egyenletes hőeloszlást kap a grill egészén; A kétszeres magasságban állítható sütőrács lehetővé teszi a különböző típusú ételek: zöldségek, húsok és halak optimális sütését is.

Grill, ellenállás és teljesen kivehető víztartály a kényelmes tisztítás érdekében; Ürítse ki a tálcát, és nedves ruhával távolítsa el a szennyeződés maradványait.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Taurus Maxim's Plus kerti Grillsütő" című hirdetést látja. (fent)