Betöltés...

3D puzzle, DIY időutazás Könyv gerinc, RoLife, 258 darab

Ár: 17.255 Ft

Miniatűr ház - Rolife Time Travel 3D egy olyan ház modelljét kívánja létrehozni, amelyet különös figyelmet fordítanak a részletekre.

Kiváló minőségű anyag és bonyolult kialakítás - Ez egy tökéletesen megtervezett barkácskészlet, amelynek befejezéséhez kézi munkára van szükség, nincs szükség ragasztóra.

Ideális ajándék - Ez ideális ajándék minden alkalomra.
Ügyeljen arra, hogy az alkatrészeket óvatosan csatlakoztassa, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jól működnek-e. Ne tegye a dobozt nedves helyre.


 
MÁRKA ÉS EREDETI TERMÉK


A Rolife ragaszkodik a kutatás és fejlesztés eredeti koncepciójához, és a Play-Brand DIY modellekre összpontosít. A Rolife ragaszkodik ahhoz, hogy változatos dizájnnal beszéljen a világ trendjeiről, független szellemiséget követve fejezze ki a fiatalok életszemléletét és újrateremtse a keleti művészet új modelljeit.

A Rolife 3D Time Travel Puzzle egy fantáziával teli kis világot szeretne nyújtani mindenki számára, ahol az emberek saját tereket építhetnek és pihenhetnek. Fedezze fel az Ön által teremtett békés és csodálatos világot.

Kézműves művészet: 100% -ban kiváló minőségű rétegelt lemez, tökéletes színválasztás, kifinomult kő, többszintes épületek.


 
Termékismertető:


Csomag méretei: 310 * 46 * 230mm

Összeszerelt méret: 184 * 98 * 250mm

Elemek: rétegelt lemez, LED lámpa, kiegészítő szerszámok

Átlagos szerelési idő: 4 óra

Elem súlya: 760 g

Fa részek: 258 db

A gyártó által ajánlott életkor: 14 év és idősebb

Gyártó: Rolife

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, DIY időutazás Könyv gerinc, RoLife, 258 darab" című hirdetést látja. (fent)