Betöltés...

3D puzzle Klasszikus Gramofon, ROKR, Fa, 424 részes

Ár: 37.441 Ft

Egy vintage, igazi gramofon

1877-ben megszületett a világ első gramofonja, amely a tizenkilencedik század három legérdekesebb találmányának egyike. Megjelenése felrobbantotta az elektromos forradalom csúcspontját, és megmutatta az utat az emberi civilizáció számára, hogy megkezdje a hang és a festészet, sőt az információs korszak korát.


 
143 év után a ROKR összefogott a rekorddal. Felfedezőként véste a klasszikus mechanikai szerkezetet a hagyományos technikával kombinálva, új szemlélettel élesztette újjá a klasszikus automata fonográfot, és folytatta az elektromos korszak gyönyörű fejezetének újbóli megírását.


 
Ez egy komplett gramofon, amelynek minden alkatrészét Ön szerelte össze. A legfontosabb, hogy az összeszerelés után nincs szükség az akkumulátor vagy a tápegység csatlakoztatására. A bakelitlemezeket a belső mechanikus sebességváltó kézi működtetésével tudja lejátszani. Fantasztikus, hogy dalokat hallgathatok!


 
Egy ilyen összetett mechanikai szerkezet teljes egészében fából készült alkatrészekből van összeállítva, és biztosítja az egyes funkciók teljesítését. Nehéz elképzelni, milyen bonyolult a fejlesztési folyamata.


 
A ROKR gramofon a klasszikus tizenkilencedik századi felvevőkészülék 1:1 arányú másolata, egyedi kürthangszórókkal és forgó felvevőlemezekkel. Összeszerelés után tökéletes antik dekoráció lehet az asztalon. Támogatja a valódi 7 hüvelykes bakelit lemez lejátszását 424 darabbal.

ZENEI FELVÉTELEK – Három időtlen sláger: Memory Of A Dance, The Merry Gent, The Giant Killers


 
Tartalmazott elemek: fa alkatrészek, 7 hüvelykes felvétel, kefe nélküli háromfázisú motor stb.

Pályák száma: 424

Nehézségi szint: ★★★★★★

Szerelési idő: kb. 10 óra

Kor: 14+

Csomag mérete: 317 * 235 * 83mm

Összeszerelt termék mérete: 226 * 261 * 429mm


























Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle Klasszikus Gramofon, ROKR, Fa, 424 részes" című hirdetést látja. (fent)