Betöltés...

KONG Fedra Teljes Testhám, hegymászó heveder Unisex - Felnőtt Méret, L

Ár: 24.990 Ft

A KONG Fedra teljes test testhám, L méretben, fekete és piros színekben kapható. A poliammid és alumínium anyagokból készült, nagyon kényelmes viseletet biztosítva a széles (75 mm) szíjaknak köszönhetően. Különösen hatékony a kötélen való feljutásban az alacsony rögzítési pontja miatt. CE EN 12277 szabvány szerint certifikált.

A KONG márkájú Fedra teljes test testhám a széles körű felhasználhatóság és a kivételes kényelem jegyében készült. A 75 mm széles szíjaknak köszönhetően hosszú ideig is kényelmes marad, miközben biztosítja a mozgás szabadságát. A fekete és piros színkombináció stílusos megjelenést kölcsönöz. Az heveder különösen alkalmas kötélen történő mászáshoz, mivel a rögzítési pontja rendkívül alacsonyan helyezkedik el, ezáltal megkönnyíti a feljutást.

Technikai adatok:



Méret: L (90 - 95 cm derékbőség, 57 - 80 cm combbőség)

Anyagok: Poliammid és alumínium

Szín: Fekete és Piros

Súly: 550 g

Certifikáció: CE EN 12277



A csomag tartalma 1 darab KONG Fedra teljes testhám, amely kiválóan alkalmazható sziklamászáshoz, alpinizmushoz vagy más extrém sportokhoz. A hám kialakítása és anyaghasználata biztosítja a tartósságot és a biztonságot minden körülmény között.

Válassza a KONG Fedra hám, ha megbízható, kényelmes és biztonságos felszerelést keres magaslati munkákhoz vagy szabadidős tevékenységekhez.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "KONG Fedra Teljes Testhám, hegymászó heveder Unisex - Felnőtt Méret, L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: