Betöltés...

Sátor gyerekeknek 3 az 1 -ben - iglu ház alagúttal + labdákkal

Ár: 14.590 Ft

Mi a garancia az órákon át tartó remek szórakozásra? Csak egy sátor labdákkal és alagúttal! Ez a színes sátor alagútjával és golyóival a legjobb játék gyermekének. Ez egy csodálatos játék, amely mosolyt csal minden gyermek arcára, kortól függetlenül. A készlet tartalmaz egy nagy négyzet alakú házat, egy hosszú alagutat, egy átlátszó iglu-sátrat, akár 200 golyóval, hogy garantálja az izgalmat gyermeke számára. Lehetetlen unatkozni odabent! A ház és a labda szett minden darabja külön -külön vagy együtt is használható - rengeteg érdekes lehetőség a szórakozáshoz.
Az alagúttal és golyókkal ellátott iglu biztonságos és könnyen összeszerelhető. Nem is lehetne könnyebb - a sátor és az alagút azonnal használatra kész. Csak ki kell venni a borítóból, és kész. Nincs szükség semmilyen készségre vagy órákra az "egyszerű kézikönyvek" olvasására, nincsenek apró darabok, amelyek ismeretlen körülmények között eltűnnek - minden gyorsan magától történik. Akkor itt az ideje, hogy rögzítse az alagutat a kedvenc ablakához, és engedje el a golyókat, hogy a móka elkezdődhessen. A sátor váza stabil üvegszálból és színes szintetikus szövetből készült, amely a gyermekek szórakozásához alkalmas. A könnyű golyók műanyagból készülnek, és zúzás után is visszatérnek eredeti alakjukhoz. A golyós sátor nagyon könnyen szétszedhető, és a praktikus huzatba helyezhető, fogantyúival, amelyek megkönnyítik a hordozást. Az összecsukott készlet nem foglal sok helyet.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Sátor gyerekeknek 3 az 1 -ben - iglu ház alagúttal + labdákkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: