Betöltés...

Asztronauta HD WiFi okoskamera / biztonsági kamera / babafi

Ár: 7.990 Ft

Smart Wi-Fi okos CCTV kamera Astronaut A6, távirányító funkcióval. A kamera elhelyezhető a gyerekszobában, gyermek megfigyelésére. A készülék valós időben távolról vezérelhető. Forgatható, kompakt, minden ízlésnek megfelelő színválasztékban kapható. A fényképezőgépet háttérvilágítási rendszerrel látták el, amely lehetővé teszi, hogy teljes sötétségben is fényképezzen. Kiváló minőségű videofelvételt biztosít.

Szeretné, ha otthona biztonságban van, még akkor is, ha nincs a közelben? Akkor kültéri, rejtett videokameránk tökéletes az Ön számára. Ez a megbízható kamera lehetővé teszi, hogy okostelefonjáról Wi-Fi-n keresztül vezeték nélküli kommunikáción keresztül figyeljen mindent, ami otthona, lakása vagy bármely más helyiség körül történik.

Csomagunk tartalmaz egy webszervert, amely lehetővé teszi a babaőrző interneten keresztüli csatlakoztatását és a róla készült videó elérését bármilyen eszközről. A mozgásérzékelős videodada azonnal aktiválja a rögzítést, és gyanús tevékenység észlelése esetén értesítést küld a telefonjára. Mostantól mindig tudatában lesz az otthona körül zajló eseményeknek.

Kicsi és elektronikus, a fényképezőgép forgatható lencsével rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy 360 fokos panorámát kapjon. Szerelje fel a falra, hogy csendesen megfigyelhesse az egész területet. A mikrokamera mikrofonnal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi az utcáról vagy akár a házon belülről érkező hangok hallását, ha fali tartóra szerelik.

Kicsi és kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen belső térbe illeszkedik, és nem vonzza magára a nem kívánt figyelmet. Ideális otthoni használatra, valamint gyermekek vagy háziállatok megfigyelésére. Többé nem kell aggódnia a biztonságuk miatt, hiszen bármikor gyorsan ellenőrizheti, mi történik a családjával, még akkor is, ha munkahelyén vagy tőlük távol van.

Vezeték nélküli mini kameránk támogatja a videorögzítést és az online megtekintést, így elengedhetetlen tartozék. Éjszakai láthatósága van.
Kétirányú kommunikáció: Beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, így akár beszélgethetsz is azzal, aki a kamera közelében tartózkodik.
Univerzális alkalmazás, mely elérhető Android és ios rendszerű mobiltelefonokhoz valamint táblagéphez és számítógéphez, laptophoz is.
Tulajdonságok:
wifi kapcsolat
mobiltelefon gyors konfigurálása
mozgásérzékelő
micro sd tárhely
éjjellátó mód
egyszerűen telepíthető, kezelhető
több személy megosztás
Hd felbontás
Elem típusa: CCTV kamera
Modell: A6
Videó minősége: 1920×1080 Full HD
A képpontok teljes száma: 2 megapixel
típusa: CMOS
Videó felvételi sebesség: 30 fps
Szín: fehér, rózsaszín, fekete, lila, kék
Memóriakártya támogatás: Micro SD 64 GB-ig (nem tartozék)
Mátr
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termékek: Digitális
Márka: EGYÉB
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Asztronauta HD WiFi okoskamera / biztonsági kamera / babafi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media