Betöltés...

150 könyök fekete

Ár: 10.176 Ft

150 mm átmérőjű fekete vékonyfalú füstcső könyökünk tökéletes sparheltek, kiskandallók, kiskályhák és teatűzhelyek füstcsöveinek falhüvelybe vagy füstcső szűkítőbe való bekötéséhez.

Megvette álmai kandallóját és most tanácstalanul áll a szobában, hogy mi a következő teendő?

Természetesen ilyenkor a legtöbben egyből megvásárolnak minden lehetséges eszközt és kiegészítőt, de gyakran előfordul, hogy nem a megfelelő méretű vagy anyagú tartozék landol a kosarunkban.Vékony falú füstcső könyök Amennyiben fűtőberendezésünk 6kW alatti teljesítményű és nem szeretjük a fehér színt, vagy egyszerűen nem illenek a sparhelthez, kiskandallóhoz vagy teatűzhelyhez a fehér füstcsövek és könyökök, akkor oldalunkon fekete kivitelben is megtalálja vékonyfalú füstcsöveinket, könyökeinket, falhüvelyeinket és csőrózsáinkat is.

A fekete kiegészítők letisztultak, jól illeszkednek több különböző enteriőrbe, fiatalosabb kinézetet kölcsönöznek fűtőberendezésinknek, mint a klasszikus fehér elemek.

Sokan ma már a fal színét vagy a berendezési tárgyak árnyalatát is figyelembe veszik a választáskor. Insirációkért, érdekességekért és további tudnivalókért kövessen minket Facebookon és Instagramon is.

Válassza a saját igényeinek és az eszközéhez leginkább passzoló változatokat és rendelje házhoz füstcső kiegészítőit!





Füstcső könyök átmérője: 150 mm (15 cm)Falvastagság: 0,5 mm90°-os

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "150 könyök fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: