Betöltés...

118 könyök zománcozott magyar

Ár: 11.440 Ft

Fehér zománcozott kivitelű, 118 mm-es átmérőjű füstcső könyök a sparheltek, kiskályhák és teatűzhelyek füstcsöveinek falhüvelybe való bekötéséhez.

Zománcos füstcső könyök

Klasszikus fehér, zománcozott füstcsöveink és kiegészítőik, mint ez a könyök is sokak számára ismerős lehet nagyszüleink konyhájából vagy nappalijából.

Nem véletlenül! A legtöbb sparhelt, kiskályha, teatűzhely és kiskandalló, tehát minden olyan fűtést is szolgáló berendezés, amely 6kW alatti teljesítményű, ilyen fehér zománcozott füstcsövekkel és könyökökkel került bekötésre.

Amennyiben a füstcsövek és könyökök nem csatlakoznak megfelelően a falhüvelybe, lehet, hogy a legegyszerűbb megoldás a legcélravezetőbb. A füstcső szűkítők feladata megoldani ezt az áthidalást, szinterezett, azaz ráégetett fehér festékkel színezett változata megfelelő ehhez a konstrukcióhoz.

Ha már hozzászoktak ehhez a termékcsaládhoz vagy a szoba hangulatába, kinézetébe nem illik bele fekete vékonyfalú füstcsövünk, akkor válogassa össze talicskájába a megfelelő méretben zománcozott termékeinket és rendelje meg őket házhoz vagy a legközelebbi csomagpontos átvételi helyre.



Füstcső könyök átmérője: 118 mm (11,8 cm)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víz, gáz, fűtés
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "118 könyök zománcozott magyar" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: