Betöltés...

Salomon Pioneer LT Access Férfi Sí- és Snowboard Sisak, L (59-62 cm) - Fekete

Ár: 24.490 Ft

A Salomon Pioneer LT Access sí- és snowboard sisak, L méretben (59-62 cm), elegáns fekete színben kínál kiemelkedő illeszkedést és védelmet. A modern biztonsági technológiák és az egyszerűen beállítható kényelmi funkciók kombinációja révén ez a sisak kényelmes, egyszerű és biztonságos választás minden hófedte kalandhoz. A MaxFit konstrukció az fülpárnáknál azonnali kényelmet és jobb hallást nyújt, míg az egyedi állítógombbal a méret könnyen szabályozható. Az alacsony profil, a síszemüvegekkel való tökéletes integráció és a színek széles választéka teszi ezt a sisakot ideális kiegészítővé a sífelszereléshez, biztosítva a kényelmet és a jó megjelenést a lejtőkön.

A Salomon Pioneer LT Access sisak a síelés és snowboardozás szerelmeseinek lett tervezve, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni sem a biztonság, sem a stílus terén. A polikarbonát (PC) külső anyag és a belső expandált polisztirol (EPS) réteg garantálja a magas szintű ütésállóságot és védelmet, miközben a sisak súlya csupán 340 gramm, így egész nap kényelmes viseletet biztosít.

A MaxFit konstrukció gondoskodik az azonnali komfortról és a jobb hallásról azáltal, hogy tökéletesen illeszkedik az fülpárnák köré. Az egyedi állítógombnak köszönhetően a sisak mérete gyorsan és egyszerűen beállítható, így minden viselő megtalálhatja a számára tökéletes illeszkedést. Az aktív szellőztetési rendszer friss levegőt biztosít, miközben a meleg levegőt kiengedi, így a fej hűvös és száraz marad az egész nap folyamán.



Polikarbonát külső héj az erős és könnyű védelemért

Expandált polisztirol belső anyag az ütéselnyelésért

MaxFit konstrukció a tökéletes illeszkedésért és kényelemért

Egyedi állítógomb a méret gyors és egyszerű beállításához

Tökéletes síszemüveg integráció és aktív szellőztetés a kényelem növeléséért



A Salomon Pioneer LT Access sisak ideális választás azok számára, akik a legjobbat keresik a biztonság, kényelem és stílus terén a sípályákon és snowboard lejtőkön.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Salomon Pioneer LT Access Férfi Sí- és Snowboard Sisak, L (59-62 cm) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)