Betöltés...

Uvex Legend 2.0 Sísisak, Fekete-Fehér Matt 59-62 cm

Ár: 20.490 Ft



Fontos: Jó állapotú válogatott használt sisak!

Az Uvex Legend 2.0 sísisak, fekete-fehér matt kivitelben, 59-62 cm mérettel, a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelő védelmet nyújt. A 3D IAS rendszerrel könnyen szabályozható méret és légáramlás teszi ideálissá minden síelő számára.



Fontos: Jó állapotú válogatott használt sisak!



Az Uvex Legend 2.0 egy unisex sísisak, amely kiválóan alkalmazkodik a modern síelők igényeihez. A sisak jellemzője a robosztus, ütésálló külső héj és a belső EPS héj, amelyek kiváló védelmet biztosítanak fejsérülések ellen. A sisak mérete és magassága az uvex 3D IAS rendszer segítségével egyénre szabható, így mindenki számára biztosítja a tökéletes illeszkedést.

Ventilációs és kényelmi jellemzők:



A zárható ventilációs rendszer lehetővé teszi a belső hőmérséklet és páratartalom szabályozását, optimalizálva ezzel a viselési élményt minden körülmények között.

A FAS szíjrendszer egyszerű és finom beállítást tesz lehetővé, amely illeszkedik a fej formájához, növelve ezzel a biztonságot és kényelmet.



További előnyök:



A sisak bélése eltávolítható és mosható, így mindig tiszta és higiénikus maradhat.

Az aerodinamikai kialakítás és a modern, szellős design nemcsak vonzó megjelenést kölcsönöz, hanem javítja a teljesítményt is síelés közben.



Az Uvex Legend 2.0 sísisak a magas szintű védelem és a modern technológiai innovációk tökéletes egyesítése. Ideális választás mindazok számára, akik a biztonság mellett nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és stílusra a sípályákon.


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Legend 2.0 Sísisak, Fekete-Fehér Matt 59-62 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: