Betöltés...

Eladó 180 nm-es Felújított Családi ház Székesfehérvár

Ár: 225.000.000 Ft

Öreghegy csendes, jól megközelíthető utcájában parkosított 1200 m2-es telken igényesen felújított, egyedi kialakítású  4 szobás  2 nappalis, 2 fürdőszobás családi ház  60 m2-es garázzsal, több tárolóval eladó.
Az ingatlan 1991-ben épült beton sáv alapra. Bruttó kb. 300m2-es.
Falai 42cm vastag vázkerámia blokkok amelyek  repedésvédő dryvit hálózást és 3 cm vastag hőszigetelő vakolatot kaptak törtfehér színű festéssel.
A tető barna Bramac cserép, alatta 30cm vastag Rockwool kőzetgyapot szigeteléssel a teljes tetőtér felett. 
A ház nyílászárói egyedileg gyártott ívelt 82mm vastag 6 légkamrás műanyag ablakok és ajtók, kívül belül aranytölgy színben, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, egyedi ál üvegosztásokkal. Az ablakok és a teraszajtók bukó-nyíló típusúak, pliszé szúnyoghálóval ellátottak. A tetőablakok Velux gyártmányúak és 3 rétegű  üvegezésűek. A garázsajtó aranytölgy színű, szekcionált ,elektromosan nyitható. 
A garázs kb 60 m2-es, vele egy szinten található egy 15 m2-es tároló, egy 20m2-es mosókonyha,  egy 10m2-es kazánház és egy WC. 
Az első lakószint kb 90m2-es, itt található egy 35m2-es nappali, egy 15m2-es konyha, egy 25 m2-es dolgozószoba, wc, zuhanyzós fürdőszoba, folyosó - a házból közvetlen lejárat van a garázs szintjére is-. Ezen a szinten van egy első udvar felé néző fedett terasz ami 35 m2-es, valamint a konyhából nyílik egy fából épített 15m2-es fedett terasz is, ami a kert felé néz. A konyhabútor IKEA Method típusú 3 éves. A szobában laminált padló, a többi helyiségben hidegburkolat található. A nappaliban van egy nagy méretű cserépkályha is. 
A tetőtér kb 80m2-es. Itt 2 db 12 m2-es szoba, egy 24 m2-es szoba, egy gardrób szoba, egy wc, egy kádas fürdőszoba és egy 25 m2- es nappali található amely akár szobává is könnyen átalakítható.
A házban a felújítás során az összes villanyvezeték cserélve lett és 3x20A áram áll rendelkezésre. A tejes vízhálózat is cserélve lett. A melegvizet és a fűtést egy 35kw teljesítményű Ariston Genus One típusú kondenzációs gázkazán biztosítja. A fűtés az egész házban padlófűtés, a garázs szintjén radiátoros. A nappaliban fatüzelésű cserépkályha, a tetőtérben egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma is található. 
A telek 1200m2-es sok fával és egy kerti tóval. 2 kocsibeálló van ahol akár 6 autó kényelmesen elfér. Két kapu van, az egyik elektromos nyitású. A telken van egy ásott kút is, amelyből a növények öntözése megoldható. Az első terasz alatt található még egy 35 m2 nagyságú tároló amely az udvar felöl közelíthető meg. Itt is van fűtés, víz és villany is.
 
Ir.á: 225 mft
 
A családi ház igény esetén bútorokkal együtt is eladó.
 
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1200
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 180 nm-es Felújított Családi ház Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Öreghegyi Ingatlaniroda