Betöltés...

Gesztenye lakóparkban eladó, aerikai típusú családi há

Ár: 78.700.000 Ft

Gesztenye lakóparkban, Debrecen kertvárosi övezetében amerikai típusú 467nm-es telken lévő családi ház eladó. Az ingatlan tágas belső terekkel, nagy nappalival + 3 félszobával és teljesen felszerelt (gépesített) amerikai konyhával, külön wc- vel, sarokkádas fürdőszobával, spájzzal, hátsó épített (32nm-es) terasszal rendelkezik. Az épület körbekerített gépkocsi beállója betonozott.
A környék ideális választás azok számára, akik a csendet és nyugalmat keresik. Az utcában minimális az autóforgalom, így valóban csak a lakók közlekednek. A buszmegálló néhány perces kényelmes séta alatt elérhető.
Az önálló eladó ház kerítéssel és használati megállapodással 2014. év végén készült el. A kivitelezés során kiemelt figyelmet fordítottak a minőségre és az aprólékos részletekre. A falazat Porotherm tégla falazóblokkból épült, anyagában színezett Tondach betoncserép fedéssel. A külső homlokzat 10 cm vastag NIKECELL hőszigetelést kapott, a födém pedig 20 cm vastag szigetelést. Minden külső nyílászáró háromrétegű üvegezéssel és minőségi műanyagból készült.
A fűtést és a használati meleg vizet gázkazán biztosítja, a hő leadás a hidegburkolatú helységekben padlófűtéssel történik, a szobákban radiátorokon. A nappaliban klíma gondoskodik a kényelemről. Az ingatlan összes alapterülete 111nm, melyből 83nm a lakótér. A terasz tetővel fedett és nyitott területtel is rendelkezik.
A lakótér elrendezése során kiemelt figyelmet fordítottak a fontos részletekre, mint riasztó, klíma. A kandallóval rendelkező közösségi tér jól elkülönül a személyes tértől. A wc és a fürdőszoba külön van kialakítva, így a vendégeknek sem kell áthaladniuk a személyes területen. A tágas nappali közvetlen kijáratot biztosít a hátsó teraszra és az udvarra, ahol a napfény és a természet közelsége még otthonosabbá teszi a légkört. A gépesített konyha számos tároló hellyel rendelkezik, és kényelmes megoldásokat kínál a mindennapi életvitelhez.
Összességében ez az ingatlan jó minőségben megépült, kiváló lehetőség a hangulatos otthont keresők számára. Az ingatlan irányára: 78.700.000 Ft Amennyiben felkeltette az ingatlan az érdeklődését hívja a Formatura Ingatlan és Hiteliroda munkatársát a 06/20-468-9821 vagy a 06/70-943-4559 telefonszámokon.
Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Phol Ferenc
Telek nagysága (m2) : 111
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 83
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Hőszigetelés, riasztó klíma, kandalló
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Gesztenye lakóparkban eladó, aerikai típusú családi há" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Formatura Ingatlaniroda