Betöltés...

Eladó 92 nm-es Felújított Családi ház Tatabánya

Ár: 84.900.000 Ft

Íme az Ön által keresett tökéletes otthon, mely Tatabánya egyik kedvelt helyén található, az Erőmű téren, egy csendes kertes házas övezetben, melyet a természetvédelmi terület és az ősfák ölelésében található zöldövezet tesz még vonzóbbá.
Ez a villa jellegű téglaépület nem csupán egy egyszerű otthon, hanem egy különleges hangulatú lakás - mintha visszamentünk volna az időben. 
Két részből áll, két helyrajzi számmal. Az első, nagyobb egység, 93 négyzetméter alapterületű, melyben jelenleg két hálószoba, egy konyha, fürdőszoba, közlekedő és egy gyönyörű télikert található. Ezt a részt teljesen felújították.
A másik egység kisebb, 63 négyzetméteres, egy tágas hálószobából áll, kevésbé felújított, ám lehetőséget kínál további átalakításokra is.
Az ingatlan angol stílusban épült, a hagyományos jelleg megőrzésével, amit a nyílászárók és a belső kialakítás is tükröz. A gyönyörű kert is ezt a stílust hordozza, hatalmas ősfáival és lenyűgöző hangulatával.
Az épület alápincézett, a fűtést távhő biztosítja, rendkívül kényelmes megoldásként és költség szempontjából is előnyös.
Az ingatlan nagy tereket és rengeteg napfényt kínál, melyek ideálisak egy harmonikus életvitelhez. A hatalmas kert kétbejáratos, így két utcáról is könnyen megközelíthető.
Ha úgy dönt, hogy a két lakóegységet egybenyitja, lehetőség nyílik összesen 4 hálószoba kialakítására, plusz egy óriási nappali télikerttel.
Az első, nagyobb egység irányára 85 millió forint, míg a kisebbé 39 millió forint.
Ha szeretné ezt a varázslatos otthont közelebbről megtekinteni, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen megmutatjuk Önnek!
Tulajdonságok
Település: Tatabánya
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 1000
Épület hasznos területe (m2) : 92
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 95 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 92 nm-es Felújított Családi ház Tatabánya" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: INKÖZ Ingatlanközvetítő és Befektető Zrt.