Betöltés...

Keringető szivattyú OHI PRO 32-60/180

Ár: 24.916 Ft

Az OHI PRO egy dugaszoló nélküli keringető szivattyúcsalád meghosszabbított élettartammal.
A szivattyúk nagyobb sűrűségű kerámiahengert és csúszócsapágyakat használnak. A motor szilárdságát és jobb elektromos paramétereit az F osztályú erősebb szigetelésű tekercselésnek köszönhetően érték el.
Az OHI PRO sorozatú szivattyúk gyártása során minden folyamatot robotok segítségével hajtanak végre. A gyártás minden szakasza után a robotok ellenőrzik a félkész termékek minőségét. Végül a szivattyú elektromos és hidraulikus teszteken megy keresztül. A gyártási folyamat automatizálásának köszönhetően a végtermék a legmagasabb minőséget képviseli, ami szintén minden darabban megismételhető. Ezek az eljárások lehetővé tették számunkra, hogy a jótállási időt 3 évre meghosszabbítsuk.
A szivattyúk alapértelmezés szerint 3 állítható fokozattal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az üzemi paraméterek beállítását a felhasználó és a rendszer igényei szerint. A felépítésnek és a minőségi anyagok használatának köszönhetően nagyon csendesek.
Az OHI PRO szivattyúk gyártásának ötlete azon a meggyőződésen alapul, hogy erősebb és megbízhatóbb szerkezetet kell létrehozni a többi rendelkezésre álló keringető szivattyúhoz képest, valamint megváltozik az alacsonyabb piaci árak tendenciája.
A szivattyúkhoz tartozik egy csavarkészlet és egy villával ellátott kábel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Keringető szivattyú OHI PRO 32-60/180 " című hirdetést látja. (fent)