Betöltés...

POC VPD System Mellvédő, XS - Uránium Fekete

Ár: 34.490 Ft

A POC VPD system mellvédője, urániumfekete színben, XS méretben, egy moduláris mellvédő, amely egész évben, több sportágban használható. Ez a 3D formázott mellvédő az EN 1621-3, 1. szintű szabványoknak megfelelően van tanúsítva, és minimalista kialakítást kínál maximális védelemmel. VPD anyagból készült a rugalmasság és az ütésállóság érdekében.

Méretei: Magasság 150-165 cm; Mellkas 81-86 cm; Derék 70-75 cm; Válltól vállig 39-40 cm.

A POC VPD system mellvédője egy sokoldalú, moduláris védelmi rendszer része, amelyet a VPD system Hátvédővel együtt kell használni a teljes VPD Torzó system létrehozásához. Kifejezetten MTB rajongóknak tervezve, de különféle sportokhoz is megfelelő, személyre szabott védelmet nyújt, amely az illető testéhez igazodik, miközben teljes mozgásszabadságot biztosít.



Méretei: Magasság 150-165 cm; Mellkas 81-86 cm; Derék 70-75 cm; Válltól vállig 39-40 cm.

Anyag: A mellvédő viszkoelasztikus polimer anyagból (VPD) készült, amely kiválóan rugalmas és ütésálló, az ütközéskor megkeményedik az energia eloszlatása érdekében, majd visszatér eredeti, lágy állapotába.

Védelem: Az EN 1621-3, 1. szintű tanúsítvánnyal rendelkezik, biztosítva a megbízható védelmet mellény vagy dzseki nélkül, így könnyűséget és hatékony szellőzést garantál.

Állíthatóság: Teljes mértékben állítható, hogy biztosítsa a tökéletes illeszkedést az egyéni testformákhoz és méretekhez.

Tervezés: A könnyű, minimalista kialakítás lehetővé teszi a korlátozásmentes mozgást és a kiváló kényelmet aktív használat során.

Kombináció szükséges: A teljes torzó védelem érdekében a VPD system Hátvédővel együtt kell használni, optimalizálva a biztonságot hegyikerékpározás és egyéb magas kockázatú sportok esetén.



Ez a mellvédő ideális választás azoknak az sportolóknak, akik megbízható, magas szabványú védelmet keresnek a kényelem és a mozgékonyság érdekében. A POC VPD system mellvédője nemcsak a testmozgáshoz igazodik, hanem kritikus védelmet is nyújt a legfontosabb területeken, így kiemelkedő választás dinamikus sporttevékenységekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "POC VPD System Mellvédő, XS - Uránium Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: