Betöltés...

Online WiFi kisállat kamera + kutya, cica tápadagoló - mobil alkalmazással

Ár: 25.390 Ft

Online WiFi kisállat kamera + kutya, cica tápadagoló - mobil alkalmazássalHa gyakran kell egyedül hagynod kedvenced, ez az eszköz tökéletes választás lehet.
Beépített online kamerával rendelkezik, melyet egy alkalmazás segítségével egyszerűen kezelhetsz a mobilodról. Bármikor ránézhetsz kedvencedre, az eszköz élőképet + hangot is közvetít, beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, ezért nem csak Te hallhatod Őt, de beszélhetsz is hozzá. A mobil alkalmazás segítségével, nem csak kommunikálhatsz cicáddal vagy kutyusoddal, de egy gombnyomással jutalomfalatot is adhatsz Neki. Beállíthatsz emlékeztetőt jutalomfalat adagolására, és értesítést ha kisállatod nyávogásba vagy ugatásba kezd.A videófelvételeket természetesen rögzítheted is és bármikor megnézheted, hogy mit csinált állatkád amikor nem voltál otthon.TulajdonságokELŐRENDELHETŐ: várható szállítás 08.01online kamera (színes kép + hang)valós idejű élő videókét irányú kommunikációWiFi kapcsolatbeépített mikrofon + hangszórójutalomfalat adagoló, távirányítássalHD, 1080p kameramérete: 249 x 175 x 92 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Online WiFi kisállat kamera + kutya, cica tápadagoló - mobil alkalmazással" című hirdetést látja. (fent)