Betöltés...

Felboríthatatlan etetőtál alátéttel kutyáknak, macskáknak

Ár: 2.990 Ft

Felboríthatatlan etetőtál alátéttel kutyáknak, macskáknak             Egy praktikus tálat keresel házi kedvenced számára, amit nem fog minden étkezésnél felborítani? A csúszásmentes etetőtál egyedi, vákuumos kialakításának köszönhetően kutyusod vagy cicád nem tudja kidönteni.
A 400 ml-es, csúszásmentes etetőtál egyedi kialakítású szilikon alátéttel rendelkezik, így ha sima felületekre helyezed, vákuum keletkezik alatta, aminek köszönhetően nehezen mozdítható el a helyéről, kiborítani pedig szinte lehetetlen. Az alátét lecsavarható a tálról, tisztítás a ronggyal lehetséges, a tál pedig mosogatógépben is mosható.
A csúszásmentes etetőtál alkalmas víz, száraz- és nedves eledel tálalására egyaránt. Elsősorban beltéri használatra ajánlott, hiszen a vákuumképződéshez sima, egyenletes felületre van szükség (pl. padló).
Főbb jellemző:
Felboríthatatlan etetőtál kutyáknak és macskáknakAnyag: műanyag, szilikonSzín: kékMéretek:Tál: 19x19x5 cmAlátét: 27x27x1cmŰrtartalom: kb. 400 mlLecsavarható alátétCsúszásmentes alátétA tál mosogatógépben is moshatóKutyák és macskák számára ideálisA tálnál fogva nem lehet felvenni a padlóról a képződő vákuum miatt, de az alátét szélét megemelve könnyen felvehető

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Felboríthatatlan etetőtál alátéttel kutyáknak, macskáknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: