Betöltés...

Akváriumi hulladék és hal ürülék gyűjtő, automata szűrő és tisztító

Ár: 3.840 Ft

Akváriumi hulladék és hal ürülék gyűjtő, automata szűrő és tisztító






Biztosíts egészséges és tiszta környezet a halaid számáraÖsszegyűjti az állati ürüléket, s szennyeződéseketFelejtsd el az akváriumtakarítással járó megerőltető feladatokatSzűrőként és oxigén pumpaként is funkcionálMegakadályozza az elszíneződést, s a kellemetlen szagok kialakulásátAkril anyagból készült tartós megoldásértSajnos, az akvárium takarítás sosem volt egy hálás és örömteli feladat. Az elszíneződő akvárium a kellemetlen szagok mellett komoly egészségügyi kockázattal leselkedik rád és a halaid számára is!






Azonban! Létezik, egy olyan megoldás, hogy folyamatosan tisztán tartsd a halaid élőhelyét, s csökkentsd a takarítások számát. Az eszköz ritkábbá teszi a vízcsere és kavicsmosás szükségességét.
Az Akváriumi Hulladék és hal ürülék gyűjtő szivattyújába beépített porszívó, egyben szűrőként és oxigénpumpaként is funkcionál, hogy hozzájáruljon a halaid egészséges lakóhelyének a kialakításáért, megőrzéséért.
Csatlakoztasd az eszközt a levegőztetőre,\légszivattyúra s figyeld a csodás átalakulást.
Kiváló minőségű akril anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot.
Teremts ideális vízi élővilágot, s eközben szabadítsd fel önmagad a folyamatos fáradtságos munkára szánt időt.
Akváriumi Hulladék és hal ürülék gyűjtő tulajdonságai:
- Anyaga: Akril- Mérete: 16 x 9 x9 cm- Szűrőként és oxigén pumpaként is funkcionál- Színe: Szürke- Édes és sósvízhez is használható- Ideális akvárium méret: 80-100 cm- Csökkenti a vízcsere és kavicsmosás szükségességét
Mit rejt a termék doboza?






- 1 db Akváriumi Hulladék és hal ürülék gyűjtőt







Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Akváriumi hulladék és hal ürülék gyűjtő, automata szűrő és tisztító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: